Tuinverlichtingsdiensten

Of u nu buitenverlichting of binnenshuis installeert, er zijn verschillende opties beschikbaar in de wereld van Solar tuinverlichting ,. LED (verlichte diode) lichten worden populairder omdat ze veel voordelen hebben ten opzichte van traditionele gloeilampen. LED-verlichting kan een beetje duurder zijn dan traditionele tuinlampen, maar ze gaan langer mee en verbruiken minder energie.Nieuw in ons gamma is dé LED grondspot

Tuinverlichtingsdiensten

Zonne of elektrisch vermogen kan worden gebruikt om buiten de LED-tuingverlichting van de buitenlucht te voeden. Als u ervoor kiest om uw tuinverlichting met elektriciteit aan te pakken, moet u ervoor zorgen dat uw elektrische uitlaat voldoende stroomlaag heeft om de lichten af te handelen. De meeste buitenlampjes gebruiken standaard 110V AC. Ze komen in verschillende wattages om aan de behoefte aan buitenverlichting te voldoen. Er zijn ook lichten die alternatieve elektrische en zonne-energie gebruiken, maar deze zijn een beetje duurder.

Veel huiseigenaren installeren een buiten-led-tuinverlichting systeem om hun landschapsarchitectuur, oprit en looppaden te verlichten. Om het verlichtingssysteem efficiënt uit te voeren, is het noodzakelijk om de ondergrondse bedrading te runnen. Ondergrondse kabels kunnen worden geïnstalleerd met behulp van plastic slangen of metalen bedrading. Als het buitensysteem uit verschillende lichten bestaat, kunnen meerdere ondergrondse kabels worden uitgevoerd.

Een van de meest voorkomende typen tuinverlichting is een overstromingslicht. Flood Lights kunnen gemakkelijk een grote tuin, patio of tuinfunctie oplichten. Deze lichten werken goed om loopbruggen, tuinbedden en -functies te verlichten die moeilijk te verlichten zijn met andere soorten lichten. Ze zullen ook eventuele armaturen verlichten die op een muur zijn gemonteerd. Omdat LED-tuinverlichting zo helder is, zullen landschapsverlichting ook in de buurt van bomen en struiken in de buurt van bomen en struiken oplichten, zodat u uw tuin kunt bekijken.

Een andere populaire keuze in buitenverlichting is een laagspanningsverlichtingssysteem.

Laagspanning buitenverlichting is zeer energie-efficiënt en tekent geen overmatige hoeveelheden elektriciteit. Ze kunnen ook worden gebruikt om de energie-efficiënte verlichting rond de buitenkant van uw huis aan te vullen. Laagspanningsverlichtingssystemen gebruiken minder energie dan vergelijkbare hoogspanningsopties.

Een populaire optie voor buiten LED-verlichting is om uw traditionele openluchtpatioverlichting te vervangen door lampje met lage spanning buiten. Wanneer ze goed zijn geïnstalleerd, kunnen deze Led inbouwspots -tuinverlichting gemakkelijk in het landschap rondom uw huis mengen. LED’s bieden ook een meer uniforme helderheid in het hele deel van uw eigendom. Meestal zijn LED-verlichting beschikbaar in wit, evenals verschillende kleuren. U kunt een zeer aangename en uitnodigende sfeer creëren met behulp van de juiste kleur en de grootte van LED-verlichting in uw exterieurverlichtingsschema.

Waterfuncties en landschapsvijvers zijn twee andere vaak geïnstalleerde buitenverlichtingopties.

Ze zijn perfect voor het toevoegen van een vleugje kleur en stijl aan uw landschaps- en zwembaden. Waterpartijen trekken van nature vogels en vlinders aan, en wanneer goed verlicht, kan het natuurlijke schoonheid van deze vaak prachtige buitenruimtes echt verbeteren. Buitenverlichting kan echt een verschil maken in hoe u ziet en geniet van uw achtertuin, tuin of patio.

Als u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw tuin tijdens de ’s avonds of nachturen, dan moet u het gebruik van LED Outdoor Lighting-producten overwegen. Deze lichten zijn ontworpen om net zo veilig en veilig te zijn als traditionele laagspanningstuinverlichting. Ze zijn getest om zo helder te zijn als elke andere standaard gloeilampen, en ze zullen niet verbranden zoals normale tuinverlichting in de loop van de tijd. LED-stripverlichting zijn vooral goed voor tuinen omdat ze brandvrij zijn en niet corroderen.

Een andere populaire optie voor buitenverlichting is de installatie van LED-wandlampen.

LED-wandlampen zijn ideaal in het creëren van padverlichting door uw tuin of tuin. Paden zorgen voor beveiliging voor uw huis en zijn zo helder als andere standaard tuinverlichting, ze zijn ook een goede manier om visuele obstakels te creëren en de aandacht te vestigen op specifieke locaties. LED-stripverlichting is ook zeer effectief in padverlichting. Het zijn typisch drie LED-lampen gerangschikt in een warm of koud formaat om een licht te creëren dat het meest zichtbaar is in de richting dat het licht wordt gewezen. Sommige mensen geven de voorkeur aan het uiterlijk van een kunstproject in hun tuin of tuin met LED-wandlampen, en u kunt ze helpen die uitstraling te bereiken door uw tuin of tuin te ontwerpen met complementaire kleuren van verf of grashandje.

U kunt er ook voor kiezen om buitenlampen te installeren die u een batterijback-upvermogen bieden voor nog meer gemoedsrust. Als u tuinlampen gebruikt om een bepaald kenmerk van uw tuin te accent, of om accentverlichting aan uw tuin of tuin toe te voegen, kunt u overwegen om een hard-bekabel elektrisch tuinverlichtingssysteem te kopen. Deze harde-bekabelde tuinverlichtingssystemen bieden veel meer veelzijdigheid dan de traditionele lichtopties voor zonne-tuin en kunnen zowel batterij back-up en handmatige bediening bieden. Als u van plan bent om deze tuinlichten zelf te installeren, hebt u een paar basistools nodig, waaronder een schroevendraaier en een snijgereedschap. LED-buitenlichten komen in het algemeen in een kit verpakt, dus het mag niet moeilijk zijn om de onderdelen in de juiste vorm te monteren.

De energie-efficiëntie van de LED-tuinlichten  is een definitief voordeel in vergelijking met traditionele verlichting. LED’s hebben bewezen dat het meer dan vijftig procent energie-efficiënter is dan compacte fluorescentielampen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor alle soorten landschapsverlichting. LED-lampjes zijn ook veel duurzamer en duren maximaal tien keer langer dan standaard tuinverlichting. De toegevoegde duurzaamheid van LED-tuinverlichting betekent dat u al vele jaren kunt genieten van uw investering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *